Stick - top
Stick - bottom

Kinderwedstrijd actueel

Bouw een toveroogje.
Vanaf vrijdag 16 oktober kun je voor twee euro vijftig een knutselpakketje komen halen om een “toveroog” te maken. In het pakket zitten alle onderdelen voor het maken van een kaleidoscoop, het Griekse woord voor mooikijker. Wanneer je hem goed in elkaar zet (misschien met een beetje hulp) dan zal je inderdaad verbaasd staan wat een mooie beelden te zien zijn als je er doorheen kijkt en aan de doorzichtige bol draait.
Maar dan is het aan de buitenkant alleen nog maar een bruine kartonnen buis en daarom gaan we je vragen daar iets moois van te maken. Je mag al je fantasie gebruiken om hem aan de buitenkant mooi te maken, met een mooie schildering of versiering of misschien wel met poten of een staart of wielen of vleugels…………

2014 Mister Goochelini
Het afgelopen jaar hebben 67 kinderen geholpen om een kamer in te richten in het kasteel ven Mr. Goochelini. Een indrukwekkende explosie van creativiteit van kinderen van 4 tot en met 12 jaar. De muur met kamertjes in de etalage van Poppedijn heeft heel veel leuke en bewonderende reacties van voorbijgangers en klanten opgeleverd.

poster toveroogjevoorkant
Activiteiten-voorbeeld-3-bij-Poppedijn
Step

Nieuws

  • artikel van de maand juni
Lees meer ...