Stick - top
Stick - bottom

Rambler, de stoere bolderkar

De RAMBLER, een onverwacht maar toch door velen gewaardeerd buitenbeentje in het assortiment van onze speelgoedwinkel. Deze lichtgewicht maar zeer robuuste bolderwagen, leverbaar in het Type EXPLORER en de kleinere DAYTRACK, is HET antwoord voor mensen die met de kinderen lange dagwandelingen willen maken of zelfs wandelvakanties willen houden.

Voor (w)elke leeftijd?

Wandelen met de RAMBLER betekent dat je, onafhankelijk van kinderbeentjes, je eigen tempo kunt lopen, geen bagage meer hoeft te dragen en paden kunt nemen waar je je met geen andere kinderwagen of bolderwagen aan zou wagen. Doordat de gestuurde voorwielen niet samen op één vooras zitten,zoals bij een gewone bolderwagen, worden hobbels in de weg moeiteloos genomen.
Baby’s vanaf zeven maanden kunnen in een speciaal kinderzitje zitten dat aan het voorframe kan worden gehangen. Voor baby’s vanaf een week of zes is er een babyzitje leverbaar dat meer ondersteuning biedt, een slaapstand heeft maar wel ruimte inneemt op de bankjes.
Peuters kunnen met of zonder tuigje op de bankjes en oudere kinderen kunnen via het treeplankje aan de achterkant zelf in en uitstappen, zelfs tijdens het wandelen. Overigens geeft het idee dat ze ieder moment kunnen instappen de meeste kleine wandelaartjes een enorm uithoudingsvermogen.

Meer kracht.
Voor hele zware trajecten (bergop) zijn er duwstangen leverbaar, zodat je een ‘motor’ voorin en achterin hebt, en voor de afdaling zit er (standaard) een handrem aan de trekstang.

Dagverblijven.

Speciaal voor dagverblijven is er ook een LE-versie te koop (de Long-Edition). Hier kunnen 8 kinderen op de bankjes en eventueel 2 baby’s in een kinderzitje. De prijs is € 1499,- en we kunnen hem binnen een week aan u verzenden (of afgemonteerd bezorgen in de regio Den Haag-Delft-Rotterdam.

Rambler-vol-met-kinderen-bij-PoppedijnIF
Step

Nieuws

  • artikel van de maand juni
Lees meer ...