Stick - top
Stick - bottom

School en bedrijf

Behalve een ‘gewone’ winkel waar klanten zo binnen kunnen komen lopen, kan Poppedijn ook veel betekenen voor instellingen die met kinderen werken, zoals:

    • Scholen
    • Kinderdagverblijven
    • Gastouders en kleinschalige kinderopvang
    • Therapeuten die met kinderen werken

en

  • Bedrijven (waar ouders van kinderen werken)

In ons lange bestaan hebben we veel ervaring opgebouwd met het adviseren van instellingen die met kinderen werken. Niet alleen bij de keuze van het juiste spelmateriaal, qua leeftijden en qua degelijkheid voor schoolgebruik, ook voor de vraag welke speelhoeken je in een lokaal wil inrichten en welk speelgoed daar dan bij hoort kun je bij Poppedijn terecht. We kunnen dergelijke adviesgesprekken spontaan of op afspraak aangaan, ook eventueel buiten openingstijden van onze winkel of jullie instelling.

Alle instellingen die professioneel met kinderen werken krijgen van ons 10% korting op de materialen die ze voor de kinderen aanschaffen.

Meer korting.

Veel dagverblijven hebben de gewoonte om jarige of zieke kinderen een cadeautje te geven. Wanneer van een bepaald artikel een grotere hoeveelheid in één keer wordt afgenomen, bijvoorbeeld verpakkingseenheden van minimaal 12 exemplaren, kan deze korting oplopen tot 20 %. Diverse dagverblijven voorzien we zo één a twee keer per jaar van een nieuwe voorraad verantwoorde kleine cadeautjes.

Sinterklaas

Voor Sinterklaasvieringen op school, dagverblijf of bij BEDRIJVEN (waar ouders van kinderen werken) zijn ook deze hoge kortingen mogelijk.
Wanneer u tijdig voor Sinterklaas contact met ons opneemt kunnen wij een selectie maken van leuk en verantwoord speelgoed dat is afgestemd op uw beschikbare budget. We leveren graag maatwerk en zijn creatief in het meedenken over een geslaagde sinterklaasviering.

BOLDERKAR EN SPELLENVERHUUR.

Twee thema’s op onze site die voor scholen, dagverblijven en bedrijven zeker interessant zijn vindt u onder de toetsen van de xylofoon links:

De Rambler Bolderkar is zowel om te huren als om te kopen een ideale oplossing voor wandelingen met een groepje kinderen.

Onder Spellenverhuur staat een overvloed aan leuk spelmateriaal om een feest op school, dagverblijf of bedrijf een speelse draai te geven.

Step

Nieuws

  • artikel van de maand juni
Lees meer ...