Stick - top
Stick - bottom

Spellenverhuur bij Poppedijn

Kinderpartijtje, bruiloft, straatfeest of familiereünie??
Bij Poppedijn is er een keuze uit ruim 50 spellen en spelmaterialen om zowel groot als klein, binnen en buiten, uren mee te vermaken.
De huur van de spellen is gering (vanaf € 1,75 per dag). Je mag het de middag voorafgaand aan het feest al komen halen en terugbrengen op de ochtend erna. Meerdere dagen huren kan natuurlijk ook, daarvoor geldt een weekend- of weektarief.
Op zondag en maandag is Poppedijn gesloten en kan niets gehaald of gebracht worden.

Themafeestkisten

Kleuters, en ook nog wel oudere kinderen, laten zich tijdens een verjaardagsfeestje maar wat graag meeslepen in een fantasiewereld van bijvoorbeeld kabouters, elfen of de wereld onder de zeespiegel.
De meest originele onderdelen om een dergelijk feestje vorm te geven vind je in onze drie themafeestkisten. Alle spellen en verkleedattributen (voor max. 10 kinderen) die in de kist zitten zijn uniek en met veel zorg en oog voor detail met de hand door ons gemaakt. Een draaiboek geeft een mogelijke opzet voor het feest maar een eigen interpretatie is heel goed mogelijk.
De kisten worden per dag verhuurd ( €59.- en € 50,- borg), maar je kunt ze de middag voor het feest komen halen en de ochtend erna komen terugbrengen.
Mocht je de voorbereiding op de vooravond van het feest te weinig vinden dan mag je altijd vooraf een afspraak maken om de inhoud van de kist in de winkel uitgelegd te krijgen.
Klik op de toetsen hierboven om naar de overzichten te gaan.

Spellenverhuur-voorbeeld-1-bij-Poppedijn


Spellenverhuur-voorbeeld-2-bij-Poppedijn

Step

Nieuws

  • artikel van de maand juni
Lees meer ...