Stick - top
Stick - bottom

Themafeestkisten

Naast het assortiment speelgoed dat op de pagina spellenverhuur is te vinden kunt u bij ons ook een THEMAFEESTKIST huren.

Kleuters, en ook nog wel oudere kinderen, laten zich tijdens een feest maar wat graag meeslepen in een fantasiewereld van kabouters, elfen of de wereld onder zee. De meest originele onderdelen om een dergelijk feestje vorm te geven vindt u in de themafeestkisten. Alle spellen en verkleed-attributen die in de kist zitten zijn uniek en met veel oog voor detail met de hand gemaakt. Een draaiboek geeft een mogelijke opzet voor het feest maar een eigen interpretatie is heel goed mogelijk.

De kisten worden per dag verhuurd maar u kunt ze de middag voor de feestdag komen halen en de ochtend erna terugbrengen zodat u daar op de dag zelf geen omkijken naar hebt. Mocht u de voorbereiding op alleen de vooravond te weing vinden dan kunt u altijd geruime tijd van te voren op afspraak de inhoud van de kist in de winkel komen bekijken.
De huurprijs is € 59,- per dag.

Op de foto’s hiernaast ziet u welke kisten u nu kunt huren. Wanneer u klikt op een van de kisten wordt een tipje van de sluier opgelicht.

Themafeestkist verhuur kabouterkist bij PoppedijnKabouterkist

Themafeestkist verhuur visfeestkist bij PoppedijnVisfeestkist

Themafeestkist verhuur elfenkist bij PoppedijnElfenkist

Step

Nieuws

  • artikel van de maand juni
Lees meer ...