Ga naar inhoud

Poppedijn is verhuisd! Bezoek onze winkel nu op de Burgwal 27 in Delft.

Zoeken
Winkelmandje
De boom van Poppedijn

De boom van Poppedijn

Op 14 januari 2022 werd de sleutel van Poppedijn officieel door Anca en Maarten aan mij overhandigd en daarmee was de overdracht van de winkel een feit. Nog diezelfde dag plantten we met ons gezinnetje een magisch zaadje in de winkel. Niet veel later was dat toverzaadje uitgegroeid tot een prachtige boom. De boom van Poppedijn!

In een mum van tijd werd de boom ontdekt door de kabouters in de winkel die besloten hun intrek te nemen in de vele holletjes. Aan de voet van de boom ontstond een klein vijvertje waar nog meer  sprookjesfiguren op af kwamen en zo werd het een levendige bedoening in het Poppedijn Bos.

Als jullie de winkel komen bezoeken vanaf 8 februari kunnen jullie een kijkje komen nemen bij de kabouters die in de boom leven. Ze vertellen jullie graag over het Poppedijn Bos dat met jullie hulp steeds verder uitgroeit. Voor iedere bestelling die geplaatst wordt in onze webshop plant Poppedijn namelijk een echte boom en zo dragen we samen ons steentje bij aan een leefbare wereld voor onze kinderen en kleinkinderen.

Je kunt het Poppedijn Bos ook online bezoeken en volgen hoe het steeds verder uit groeit. Het Poppedijn bos is een digitale weergave van een aantal bossen die verspreid zijn over de wereld om zo op verschillende plekken de schadelijke effecten van de CO2 uitstoot van de mens tegen te gaan. Er worden namens Poppedijn bomen geplant in verre landen, maar ook hier in Europa.

Volg samen met ons hoe het Poppedijn Bos groeit!

 

De teller van Het Poppedijn Bos staat op:

Samen behouden we de wereld voor toekomstige generaties