Ga naar inhoud

Poppedijn is verhuisd! Bezoek onze winkel nu op de Burgwal 27 in Delft.

Zoeken
Winkelmandje
Lovelties speelhuizen als eerste te koop bij Poppedijn!

Lovelties speelhuizen als eerste te koop bij Poppedijn!

Terwijl we nog volop aan het verbouwen zijn voor de grote heropening van Poppedijn op 8 februari ontvingen we het fantastische nieuws dat Lovelties onze winkel heeft uitgekozen als allereerste verkooppunt die hun handgemaakte houten poppenhuizen mag gaan aanbieden. Een enorme eer!

Lovelties is een bijzondere ontwerpstudio van houten speelhuizen die in Nederland worden geproduceerd, opgericht door Marloes en Lucas. Aan het begin van de eerste Corona Lockdown bedachten deze creatieve vader en dochter hun eerste creatie. Een stevig en duurzaam houten poppenhuis dat niet alleen prachtig is vormgegeven, maar ook echt is ontworpen om mee te spelen. Geen fragiele onderdelen dus, maar robuuste speelhuizen die een leven lang mee gaan.

Hun creaties sloegen aan en al snel groeide de vraag naar hun producten. Zo ontwierpen ze onder andere een kerststal, een toren, een enorm herenhuis, een boerderij en een heuse burcht. De visie van Lovelties ligt heel erg in lijn met die van Poppedijn. Speelgoed aanbieden dat voldoende ruimte over laat voor de eigen fantasie van het kind. De duurzame speelhuisjes zijn perfect te combineren met de houten speelfiguren van Ostheimer of Bumbu Toys, maar ook bijvoorbeeld met de figuren van Schleich.

Aanvankelijk maakte Lucas de houten huizen zelf met zijn freesmachine, maar inmiddels heeft het tweetal een heuse fabriek in Soest waar dagelijks een team vakkundige houtbewerkers bezig is om de creaties van de band te laten rollen. Nu zijn ze eraan toe om hun merk verder te laten groeien en dus kozen ze Poppedijn uit om als eerste stenen winkel hun prachtige assortiment te gaan verkopen. En daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op!

Bekijk alle speelhuizen van Lovelties in onze webshop!